• +86-135-8077-6960
  • Contact nu
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd

    Marktprijs en aankoop van Carton -vormmachine

    Tijd vrijgeven: 2023-09-01 11:10:13  Hits: 5

    De ontwikkelingsruimte van Carton -vormmachine isnauw verwant aan het toepassingsperspectief van doosverpakkingen. Momenteel is het aanvraagperspectief van Carton -verpakkingen erg optimistisch. Het marktaandeel van sigaretten, alcohol, voedsel, geneesmiddelen, kleine huishoudelijke apparaten, cosmetica, enz. Wordt toeneemt en ze hebben allemaal goede doosverpakkingennodig, dus er is voldoende ruimte om een ​​doosmoldingmachine te ontwikkelen.


    Generaal op basis van de productlijn, kan deze worden gecategoriseerd in doosvormingsmachine, kartonlaadmachine, kartonlaadmachine, karton losgerechten, enzovoort. Volgens de mate van automatisering van de machine kan worden onderverdeeld in automatische vormmachine en automatische dartermachine. Carton -verpakking. Momenteel is het aanvraagperspectief van Carton -verpakkingen erg optimistisch. Het marktaandeel van sigaretten, alcohol, voedsel, geneesmiddelen, kleine huishoudelijke apparaten, cosmetica, enz. Wordt toeneemt en ze hebben allemaal goede doosverpakkingennodig, dus er is voldoende ruimte om doosvormmachines te ontwikkelen.


    Generaal op basis van de productlijn, kan deze worden gecategoriseerd in doosvormingsmachine, kartonlaadmachine, kartonlaadmachine, karton losgerechten, enzovoort. Volgens de mate van automatisering van de machine kan deze worden onderverdeeld in automatische vormmachine en automatische doosvormingsmachine.


    基建500D.png

    voorgaand: Introductie van het ronde hoekpak...

    volgende: Kwaliteitsimpact van automatische...